2010. október 24., vasárnap

2010.10.23.-24.


Szombat- Vasárnap:
Tegnap elfelejtettem megírni, hogy olasz lakótársaink nem jöttek el a buliba tegnap, de otthon, mikor hazaértünk elkezdtünk beszélgetni, és jobban megismerni a fiú barátnőjét. Ő Párizsban Afrikáról és tanul, szeretne egyszer a jövőben dolgozni is ott, és segíteni a rászorulóknak. Nagyon jól látja a dolgokat. Sokan tényleg azt gondolják, hogy elutaznak, adnak pénzt és ennyi. De ez nem erről szól! Igaz azonban az is, hogy a "pénz az Úr, a pénz ugat", mert Dóri mesélte, hogy mikor ő volt külföldön kedveskedni akart a gyerkőcöknek és csomagolt nekik csokit, gyümölcsöt, majd mikor átadta az ajándékot a pici ötévesek nyújtották a kezüket, hogy hol a pénz?! 5évesekről van szó, és nekik is a pénz fontos! Itt tartunk a XXI. században sajnos. De tényleg boldogít a pénz? Sokkal jobb az emberi szeretet, a segítség, persze fontos az anyagi rész is, de pénzzel nem vehetünk meg mindent, az emberek lelke nem lesz több, jobb!
Candida sajnos ezen a témán összeveszett, vagyis inkább szóváltásba került egy milánói lánnyal. Candida nagyon életvidám, divatos csaj, aki húzza magával az embereket, jó kedvet ad. Voltak ma vásárolni, vett egy csomó divatos ruhát Párizsba, ahol most 9fok van. Még a mi fiúnkból is kihozta a legtöbbet, és neki is vettek kötött pulcsit, bár Andrea húzta a száját de igenis jól áll neki! Mutatott nekem képeket Párizsról Candida (Ká), a barátairól, és mondta, hogy még tuti találkozunk, és, hogy nyugodtan látogassuk meg Rómában (minden út Rómába vezet, hiszen, bár én a Trevi kútba nem dobtam pénzt szerintem). Az olaszoknak is van egy két fura kiejtése, mint: bőő- ez az igen, vagy valami hasonló! :-)
Ebben a két napban nem fogok tudni semmi különöset írni többet, mivel ismét egy hétvége előtt állunk, és mint ismeretes, ilyenkor nem történik semmi. Takarítás, főzés, mosás, tanulás, beszélgetés az otthoniakkal…. Sajnálom, de tényleg semmi izgi, vagy olyan ami beszámolnivalót érdemel! Pusszancs J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése